EK 2012 T-Mobile twitteraar commentaar

10 juni 2012 | Gonnie

0

T-Mobile Twitteraar Commentaar

 

Met de komst van social media zijn de meningen van de 16,6 miljoen bondscoaches heel zichtbaar geworden. Daardoor kunnen we precies zien over welke speler Nederland tevreden was (Sneijder), en over welke juist niet (Robben). De Crowdcoach app meet de emoties van de kijkers en onze waardering van de spelers. De EK Barometer meet ook ons sentiment, aan de hand van berichten op social media, voornamelijk Twitterberichten.

T-Mobile pakt het net even anders aan. Er wordt tijdens de wedstrijd live commentaar gegeven op de wedstrijd, aan de hand van commentaar van Twitteraars. En dat commentaar is af en toe supergrappig. Bijvoorbeeld: “De Denen kennende, zullen ze wel een lego aan kansen krijgen.” “Ik heb trouwens nog nooit een vrouw gezien die d’r benen zo ver uit elkaar had.”

 

[box]Door: Etcetera[/box]Tags: ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief