EK 2012 Vliegtickets We kunnen wel inpakken

11 juni 2012 | Gonnie

1

D-Reizen: Robin moet weg!

D-Reizen adverteert vandaag in De Telegraaf met een opvallende kop: “Robin moet weg!” Er was zaterdag veel kritiek op het presteren van Van Persie tijdens Nederland-Denemarken.

Op twitter werden er veelvuldig grappen gemaakt over het telefoongesprek dat Van Persie voerde na de wedstrijd.Er verscheen zelfs een spontane inhaker, zogenaamd van Oad. Hierin belt Van Persie  om om zijn vakantie alvast te boeken, vanaf aankomende zondag.

Voor de wedstrijd was er natuurlijk al de kritiek op de basisplaats van Van Persie, ten koste van Huntelaar. Deze wordt ook genoemd in de inhaker. En daardoor wordt duidelijk dat het een grap is en de twee voetballers op vakantie moeten van D-Reizen.

Overigens hopen de reisaanbieders natuurlijk stiekem wel op een snelle uitschakeling. Een EK zorgt voor een enorme dip in boekingen.

Vandaar ook het pessimisme bij Vliegtickets.nl, al vraag ik me af of deze inhaker echt is. Het lijkt mij niet slim om je merk te verbinden aan nationale teleurstelling.

[box]Door: Red Urban / @DesmondDemian[/box]Tags:

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


1 reactie op D-Reizen: Robin moet weg!

  1. Pingback: EK: Expert betwijfelt of ‘Inpak’-inhaker Vliegtickets echt is | Reclamewereld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief