Merken Unox - Erwin Kroll

29 augustus 2012 | Gonnie

1

Unox haakt briljant en snel in op het vertrek van Erwin Kroll

Een prachtige inhaker van Unox! Erwin Kroll stopt definitief met zijn werk als weerman bij het NOS journaal. Het nieuws werd dinsdagmiddag bekendgemaakt. TBWA verspreidde de inhaker woensdagmiddag via social media en op donderdagochtend stond deze in Sp!ts. Echte newsjacking, want er is sprake van onverwacht nieuws.

In de uiting wordt gebruik gemaakt van de inhaaktechniek ‘ambiguïteit’. In eerste instantie denk je: “Nou, dat is ook niet aardig!” en daardoor ga je nogmaals over de tekst nadenken, waarop de tweede en werkelijke betekenis duidelijk wordt. Bovendien verwijst het woord “snertweer” naar de gebeurtenis én naar het merk. Briljant!Tags: , , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


1 reactie op Unox haakt briljant en snel in op het vertrek van Erwin Kroll

 1. Gerda Eikelenboom :

  Ik ben werkzaam als activiteitenbegeleidster in een verzorgingshuis.Wij doen mee met de week van de smaak
  met als thema “worst “.
  Zou u mij materiaal toe willen zenden om de eetzaal mee te versieren b.v. posters en folders . Ook wil ik een vragenspel maken
  over worst. Kan u mij helpen?
  Adres: Adr.Veerhof 8
  3413 NE Jaarsveld. Bij voorbaat mijn hartelijke dank namens alle ouderen bewoners die UNOX
  worst al hun hele leven kennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

 • Tweets

 • Partner

 • Advertentie


 • Nieuwste artikelen

 • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 • Link Love

 • Archief