Merken T-mobile prinsjesdag Samsom

19 september 2012 | Gonnie

0

De ‘don’t blame it on Bea’ playlist

Ik kende het product nog niet, eerlijk gezegd, de playlists van T-Mobile met Deezer. En met deze playlists kun je op allerlei momenten inhaken. Zoals dus het indutmoment van Samsom tijdens de troonrede van Beatrix.

Snel is het in ieder geval wel, want onderstaande advertentie stond vanochtend in De Telegraaf. Maar had T-Mobile niet toepasselijker nummers kunnen uitzoeken? ‘Wake me up’ bijvoorbeeld? Ik doe maar een flauwe voorzet.Tags: , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief