Merken Gamma kunstroofjpg

16 oktober 2012 | Gonnie

2

Gamma haakt in op de kunstroof

Gamma is er weer snel bij. Met een grappige newsjack op het gesprek van de dag: de kunstroof in Rotterdam.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opvallend dat de uiting niet in de krant is verschenen, meestal pakt Gamma groots uit met een hele pagina. Jammer wel, ik ben dol op 1/1 pagina inhakers en ze hebben gigantisch veel impact.

De inhaker is alleen verspreid door het reclamebureau, TBWA. Gamma heeft namelijk geen eigen Facebookpagina en volgens mij ook geen Twitter-account. Er waren dan ook wat twijfels of de inhaker wel echt van Gamma afkomstig was.

[box]Door: TBWA[/box]

Update 17 oktober: ook Alfred haakt in op de kunstroof. Met een bijna identieke inhaker, met Bison als afzender. Het is onduidelijk of de inhaker echt in opdracht van de klant was. Het is in ieder geval duidelijk dat je met newsjacking of de eerste moet zijn, of een nog betere grap moet maken. Bison was ruim 24 uur later dan Gamma, en dat is met een social media inhaker erg lang.



Tags: , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


2 reacties op Gamma haakt in op de kunstroof

  1. Mark :

    Ik weet niet van wie het schilderij daarnaast is, maar is die schilder al 70 jaar dood? Mag dat?

  2. Denis :

    Maurice Denis en nee nog geen 70 jaar dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief