Merken Vodafone - recordspits

15 januari 2013 | Gonnie

0

Inhakers op de recordspits

Veel grappen werden vanochtend al gemaakt. In de loop van de dag volgden een aantal inhakers. Ook hier geldt: hoe specifieker ze inhaken op het gesprek van de dag, hoe beter. ‘Recordspits’ is dus beter dan ‘sneeuw’. Dat noem je een pars pro toto: je noemt een deel, maar bedoelt het geheel. ING en Heineken doen dit goed.Tags: , , , , , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief