Merken Grolsch witte rook

13 maart 2013 | Gonnie

1

De 4 leukste inhakers op de witte rook

Op de dag van Pontifexit werd er nauwelijks ingehaakt, maar vandaag zijn de merken een stuk meer geïnspireerd. Er waren overdag al een aantal inhakers, maar de leukste werden duidelijk vastgehouden tot er daadwerkelijk witte rook werd gesignaleerd.

1. Grolsch
Originele link, en een mooie verwijzing naar de plop. Hier had geen ander biermerk mee kunnen komen. Bavaria deed dat in ieder geval niet, en haakte überhaupt niet in op het fenomeen ‘witte rook’.
Heineken deed in Spanje wel een poging, met een inhaker die er behoorlijk op lijkt.

2. Thuisbezorgd
Ook hier een creatieve vertaling van de witte rook, passend bij het merk.
Wel uitkijken dat de site niet op alle trending topics gaat inhaken…

3. De rookmelders van Praxis en Bol.com
Eigenlijk zou je deze inhaker verwachten van Gamma, maar die had al eens een rookmelderinhaker. Bovendien zal de DHZ’er nu blij zijn dat het deze gelegenheid aan zich voorbij heeft laten gaan.

Puntje voor Bol.com dat op Facebook daadwerkelijk een oorverdovende pieper heeft laten afgaan toen de kardinalen eruit waren.

 

4. Douwe Egberts
Zelf vind ik de inhaker vooral denken aan een pakje sigaretten, maar de inhaker wordt toch goed gewaardeerd. Het is vast te vergelijken met de geur van suikerbieten die oud-Groningers weemoedig maakt.Tags: , , , , , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


1 reactie op De 4 leukste inhakers op de witte rook

  1. Pingback: habemus heinekennewVibe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief