Merken Koningsmantel Dirk van den Broek

15 april 2013 | Gonnie

6

Dirk deelt Koningsmantels uit


Dirk deelt Koningsmantels uit. “Mooi, zo’n kroning. Maar bij Dirk bent ú elke dag koning.”  Daarom krijg je bij Dirk een Koningsmantel bij één van de twaalf actieproducten.

Dit zijn: Amstel, Hertog ijs of Viennetta mini, Kanis & Gunnink, Chocomel, Heinz saus, Unox worsten, Cif of Glorix, Andrélon, Dreft wasmiddel, Neutral wasmiddel, Pampers, en Best hondenbiscuits.

Zodra je de Koningsmantel hebt, kun je bij het fotobord een foto maken. Deze upload je op www.lekkerdoen.nl en daarmee maak je kans op een reis naar Egypte. Als je ook nog eens ervoor zorgt dat mensen op je stemmen, maak je kans op gratis minuten winkelen. Zie hier alle info over de actie.

Piece van de cake
De speciale Koninginnedag zal zorgen voor extra omzet bij de supermarkten. Om een zo groot mogelijk aandeel van deze additionele omzet te pakken, doen de supermarkten hun best om met een zo leuk mogelijke Kroningsactie te komen.

Deze actie van Dirk vind ik best geslaagd. Ik denk dat iedereen het stiekem wel grappig vindt om met zo’n mantel rond te lopen. De activatie in de campagne zal er voor zorgen dat de mantel ook nog goed zichtbaar wordt.

Mantel is slechts eenmaal te dragen
Het is jammer dat de Koningsmantel maar eenmaal te dragen is en niet volgend jaar tijdens het WK weer uit de kast gepakt kan worden. Of zou de mantel in het oranje niet meer te herkennen zijn als mantel? Wellicht zou het geholpen hebben als het een hermelijnen mantel was. En niet een luipaardmotief – scherp gezien door @LuukRos.Tags: , , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


6 reacties op Dirk deelt Koningsmantels uit

 1. Prachtig! Mis ik trouwens iets of snap ik de link van de kroning / koningshuis met Egypte niet?

 2. Jose :

  Inmiddels door Editie NL gekozen tot top 3 leukste gadgets. Inhaken wordt een populair onderwerp – hou het bij je Gonneke :-) http://www.rtl.nl/components/actueel/editienl/nieuws/2013/w17/welke-gadget-moet-je-hebben-op-30-april.xml

 3. Pingback: XXS: HET KLEINSTE GROTE BUREAU

 4. Pingback: All hail to the king! De beste Kroningsinhakers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

 • Tweets

 • Partner

 • Advertentie


 • Nieuwste artikelen

 • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 • Link Love

 • Archief