Merken Kruidvat Kroning

16 april 2013 | Tim

0

Maak je op voor de kroning

De nieuwe folder van het Kruidvat ploft deze week op je deurmat en staat boordevol producten om je op te maken voor de kroning van de nieuwe koning. Wil je een koninklijke coupe?  Een koninklijke stem of vrees je daags na het feestgebeuren voor een koninklijke hoofdpijn, dan heb je tot 28 april de tijd om eens flink je slag te slaan bij het Kruidvat.

Uiteraard zijn er verder nog allerlei ‘standaard’ toeters en bellen te vinden in de folder zoals oranje bloemen, petjes, shirtjes en natuurlijk mogen ook de kroontjes niet ontbreken.

De actie kroningsactie van het Kruidvat is niet echt spectaculair, heel gewaagd of megacreatief. Maar wellicht de actie hierdoor juist wel prima past bij het Kruidvat; wat doorgaans niet bekend staat als een winkel die snel uit de band zal springen. Daarbij steekt de actie schril af tussen al het overige geweld rondom de troonswisseling.Tags: , , ,

Geschreven door

Tim

Geboren in 1986 op de dag die toen nog bekend stond als Koninginnedag. Half Belgisch, half Nederlands. Van jongs af aan verknocht aan televisie. Later aan computers, gadgets, internet en social. Heeft vrijwel iedere serie en/of tv-programma wel eens gezien. Houdt van nieuws, trends, social media, alles wat met sport te maken heeft en is waarschijnlijk als enige Eindhovenaar fervent Ajax-supporter. Je kunt Tim volgen op Twitter, LinkedIn en Google+.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief