Merken PLAYMOBIL - troonswissel

18 april 2013 | Tim

0

Het PLAYMOBIL koningskoppel

Afgelopen dinsdag plaatste Playmobil Nederland verschillende afbeeldingen online van een doorsnee koninginnedag in een landschap van Playmobil.  Gisteren deden ze de oproep of men het wat zou lijken als Maxima en Willem-Alexander verkrijgbaar zouden zijn in speelgoedvariant.

Op dit bericht werd massaal gereageerd; het bericht werd bijna 500 keer gedeeld, meer dan 600 keer geliked en leverde over de 100 reacties op. Gezien het aantal fans (zo’n 6700) toch een meer dan aardige prestatie! Reden genoeg voor Playmobil om vandaag de daad bij het woord te voegen en de Playmobil-versie van het toekomstige koningskoppel in de winkels te gaan leggen.

Ik denk dat ze deze versie sowieso wel hadden uitgebracht, maar op deze manier is het een meer dan geslaagd en toffe actie! Toch nog een puntje van kritiek: Is Willem-Alexander eigenlijk niet blond?Tags: , , ,

Geschreven door

Tim

Geboren in 1986 op de dag die toen nog bekend stond als Koninginnedag. Half Belgisch, half Nederlands. Van jongs af aan verknocht aan televisie. Later aan computers, gadgets, internet en social. Heeft vrijwel iedere serie en/of tv-programma wel eens gezien. Houdt van nieuws, trends, social media, alles wat met sport te maken heeft en is waarschijnlijk als enige Eindhovenaar fervent Ajax-supporter. Je kunt Tim volgen op Twitter, LinkedIn en Google+.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief