Merken Albert Heijn Koningswup

22 april 2013 | Gonnie

1

Albert Heijn viert de Kroning met de Koningswup

Na de teaser van afgelopen weekend werd er al voorzichtig gespeculeerd. Wat bedoelde Harry met ‘Zijne Koninklijke Hoogheid’? De fans hadden het over koninklijke mini’s, Willempies en koninklijke hamsters.

Primeur: het is dus de Koningswup. Niet erg origineel natuurlijk. Maar ik vind ‘m zelf wel erg schattig en de wuppies waren ooit al eens supersuccesvol. Bovendien: nu weten we ook waar de W uit het Koningslied écht voor staat.

Gouden kroon en sleep
Het wuppie kennen we nog als WK-gadget uit 2006. Voor de gelegenheid is deze aangekleed in een koninklijk jasje. Hij is oranje, draagt een gouden kroon en op zijn ‘sleep’ staat de datum van de troonswisseling.

De wup is dus echt bedoeld als aandenken, waar de wuppies uit 2006 bedoeld waren om je mee uit te dossen. Je krijgt de Koningwup cadeau bij besteding van 15 euro.

Koningsbollen en koningssoesjes
Albert Heijn verwacht dat de troonswissel massaal gevolgd gaat worden op tv, en heeft daarom een kroningsassortiment met producten voor bij de koffie, de borrel en het diner.

Zo zijn er de koningsbollen en koningssoesjes, die er voor de gelegenheid ook nog eens uitzien als de Koningswup. De koningssoesjes worden bovendien uitgedeeld bij verzorgingstehuizen en voedselbanken.

 Tags: , , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


1 reactie op Albert Heijn viert de Kroning met de Koningswup

  1. Pingback: Voor klantgenoten: de Koningswup van Albert Heijn-spot | Reclamewereld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief