Merken Jumbo Jumbol

22 april 2013 | Tim

0

Hallo JumboL, de inhaker van Jumbo

Ieder jaar worden ze in grote getale ingeslagen op Koninginnedag; de oranje tompoucen. 

Ze zijn populair met nationale feesten zoals het EK en WK voetbal, maar wanneer het Koninginnedag is stijgt de verkoop met factor 7.

Maar aangezien je op eigen verjaardag niet aan kan komen zetten met het gebak van je moeder, maakt de nieuwe koning eigenhandig een eind aan deze traditie. Dag oranje tompouce, hallo JumboL! Deze grote oranje soes met room is vanaf 24 april in de winkel te vinden. Een leuke, relevante inhaker die breekt met de jarenlange traditie.

http://www.youtube.com/watch?v=Ow0FuT9GxhkTags: , , ,

Geschreven door

Tim

Geboren in 1986 op de dag die toen nog bekend stond als Koninginnedag. Half Belgisch, half Nederlands. Van jongs af aan verknocht aan televisie. Later aan computers, gadgets, internet en social. Heeft vrijwel iedere serie en/of tv-programma wel eens gezien. Houdt van nieuws, trends, social media, alles wat met sport te maken heeft en is waarschijnlijk als enige Eindhovenaar fervent Ajax-supporter. Je kunt Tim volgen op Twitter, LinkedIn en Google+.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief