Merken Old Amsterdam kaasblok vlaggenstok

23 april 2013 | Gonnie

0

Het vlaggenstok-kaasblok van Old Amsterdam

Old Amsterdam heeft iets nieuws: Borrelblokjes.  “Overheerlijke kaasblokjes waarmee feestjes nog gezelliger worden.” En om dat onder de aandacht te krijgen tijdens het grootste feest van het jaar, komt Old Amsterdam met het kaasblok voor aan je vlaggenstok.

De kaasblokken worden op Koninginnedag door kaasmeisjes uitgedeeld in Amsterdam. De vraag is even wat je er daar en op dat moment mee moet.

Maar het gadget is wel lekker cheesy, en Old Amsterdam is de eerste die de vlaggenstok claimt.

Dus: is dit gadget waardeloos of juist briljant?

[box]Creatie: Etcetera[/box]Tags: , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief