Merken Dominos Moederdag

24 april 2013 | Tim

0

Stuur je moeder een audiokaart met Domino’s

Eventjes wat anders dan de kroning. Domino’s komt alvast met een inhaker voor moederdag. 

Via Facebook kun je een boodschap voor je liefste moeder inspreken en deze wordt dan op zondag 12 mei bij haar bezorgd. Uiteraard inclusief haar lievelingspizza! Je hebt tot donderdag 2 mei de tijd om aan de actie mee te doen. Zorg wel dat je origineel bent. Want alleen de 50 leukste, liefste berichten worden uiteindelijk uitgevoerd.

Nu maar hopen dat je moeder van pizza houdt…Tags: ,

Geschreven door

Tim

Geboren in 1986 op de dag die toen nog bekend stond als Koninginnedag. Half Belgisch, half Nederlands. Van jongs af aan verknocht aan televisie. Later aan computers, gadgets, internet en social. Heeft vrijwel iedere serie en/of tv-programma wel eens gezien. Houdt van nieuws, trends, social media, alles wat met sport te maken heeft en is waarschijnlijk als enige Eindhovenaar fervent Ajax-supporter. Je kunt Tim volgen op Twitter, LinkedIn en Google+.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief