Merken Bijenkorf Kroning

25 april 2013 | Tim

1

Het paleis van de Bijenkorf

Vannacht heeft men het – met het oog op de troonswisseling – een extra Koninklijke uitstraling gekregen.  Er werden twee kroontjes geplaatst op het dak van het gebouw met dit als resultaat; het Bijenkorf paleis. De kronen staan op de uiteinden van het pand en zijn zowel vanaf het IJ als het centrum goed zichtbaar. De met lucht gevulde kronen zijn 10 meter in diameter, 9,2 meter hoog en wegen 270 kilo per stuk.

Verder staan vanaf vandaag alle etalages van de Bijenkorf in het teken van de troonswisseling. Meer dan 15.000 felicitatie- en bedank-kaartjes sieren de etalages, welke de afgelopen tijd zijn ingevuld door bezoekers van de Bijenkorf uit het hele land.
Een erg toffe actie waar je niet omheen kunt!Tags: , ,

Geschreven door

Tim

Geboren in 1986 op de dag die toen nog bekend stond als Koninginnedag. Half Belgisch, half Nederlands. Van jongs af aan verknocht aan televisie. Later aan computers, gadgets, internet en social. Heeft vrijwel iedere serie en/of tv-programma wel eens gezien. Houdt van nieuws, trends, social media, alles wat met sport te maken heeft en is waarschijnlijk als enige Eindhovenaar fervent Ajax-supporter. Je kunt Tim volgen op Twitter, LinkedIn en Google+.


1 reactie op Het paleis van de Bijenkorf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief