Merken Mora Kroning

26 april 2013 | Gonnie

0

De verfrissende niet-inhaker van Mora

Wat op het eerste gezicht de zoveelste inhaakcampagne lijkt, is het eigenlijk niet. En daardoor ook weer wel. Maar wél op een verfrissend andere manier.

Mora en haar pas geïntroduceerde nichtje Flora spelen op slimme wijze in op de hype van de kroning en komen met een speciale kroningscommercial. De verpakkingen zijn voor de gelegenheid namelijk oranje gemaakt. En op de verpakking staat de M van Máxima, die – als je hem omdraait – ook de W van Willem is. Wauw!

 Tags: , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief