Merken bavariapsv

16 mei 2013 | Tim

0

Bavaria feliciteert PSV met jubileum

bavariapsv

PSV bestaat 100 jaar. Daarom was 2013 het jaar dat PSV weer eens kampioen moest worden.  Er werd flink geïnvesteerd - zo keerden zowel clubicoon Mark van Bommel als Dick Advocaat terug op het oude nest – maar het werd niet het succes waar men in Eindhoven op had gehoopt.

Na een dergelijk seizoen komt een dergelijke actie misschien als mosterd na de maaltijd, maar zoals het een goed sponsor als Bavaria betaamt steun je je club in goede en in minder goede tijden. De Brabantse bierbrouwer biedt PSV en haar supporters zes unieke blikken met daarop zes – door de fans gekozen – legendarische teams. Uiteraard kozen de supporters voor topseizoenen als  ’77-’78 en ’87-’88 toen de Eindhovense club tweemaal landskampioen werd en ook de Europacup I en II omhoog mocht tillen. Iconen zoals Jan van Beveren, Hans van Breukelen, Ronald Koeman, en de gebroeders van de Kerkhof staan meer dan terecht op de blikken . Opvallender is de uitverkiezen van het team van 2012-2013. Achja, zo kan Mark van Bommel zijn carriere toch nog met een ‘prijs’ afsluiten.

De eerste blikken zijn inmiddels uitgereikt aan enkele oud-PSVers. Vanaf 20 mei zijn de blikken ook verkrijgbaar in supermarkten in het thuisgebied van PSV.Tags: ,

Geschreven door

Tim

Geboren in 1986 op de dag die toen nog bekend stond als Koninginnedag. Half Belgisch, half Nederlands. Van jongs af aan verknocht aan televisie. Later aan computers, gadgets, internet en social. Heeft vrijwel iedere serie en/of tv-programma wel eens gezien. Houdt van nieuws, trends, social media, alles wat met sport te maken heeft en is waarschijnlijk als enige Eindhovenaar fervent Ajax-supporter. Je kunt Tim volgen op Twitter, LinkedIn en Google+.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief