Merken Unox koude lente

25 mei 2013 | Gonnie

1

Unox haakt met koek en zopie in op het koude lenteweer

Gisteren was de koudste 24 mei ooit. Reden voor Unox om de koek en zopiekraam uit de stalling te halen. 

Het werd al geopperd op Twitter:

 

Unox zelf vond het ook wel een goed idee. En het maakte niet gewoon een leuk plaatje, maar vond twee helden bereid om een dag te koukleumen op het strand van Scheveningen. Om daar koek en zopie, en mutsen en wanten uit de delen. En daar mag je best een hele pagina in De Telegraaf mee vullen.

Prachtig!
Maar nu is het toch echt tijd voor zomer.

Unox koude lenteTags: , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


1 reactie op Unox haakt met koek en zopie in op het koude lenteweer

  1. Pingback: PN blog, feed for thought. » De geplande inhaker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief