Merken Mr Polska en Ronnie Flex

13 juni 2013 | Tim

1

Hi feliciteert geslaagden met een persoonlijke Twitter-rap

De kogel is sinds gisteren door de kerk; de gestolen examens blijven toch geldig.  Een opluchting voor veel leerlingen, omdat ze hun examens nu niet opnieuw hoeven te doen zo dus vandaag te horen krijgen of ze wel of niet geslaagd zijn voor hun eindexamen.

Voor degenen die vandaag geslaagd zijn heeft Red Urban met Hi een zeer ludieke actie op poten gezet. De rappers Mr. Polska en Ronnie Flex feliciteren vandaag leerlingen die tweeten met de hashtag #geslaagd. Helaas kunnen niet alle leerlingen die geslaagt zijn rekenen op dit cadeau.

De rap duurt zo’n 30 seconden en wordt gebaseerd op informatie uit de social media profielen van de geslaagden. Deze filmpjes worden live opgenomen en direct getweet naar de geslaagde die hiermee een eindexamencadeau krijgt om nooit meer te vergeten. Een uniek concept – want nog nooit eerder gedaan in Nederland – wat me wel deed denken aan de Live Twitter film ‘ Onder controle‘ (een speelfilm geregisseerd op basis van tweets) die recentelijk tijdens de Spinawards nog in de prijzen viel. Hi weet als jongerenmerk bij uitstek natuurlijk precies wat er leeft bij jongeren. Deze groep is non-stop aan het sms’en, appen, tweeten en verslaafd aan hun telefoon. Ook de combinatie met de populaire rappers is dan ook geen vreemde. Een actie met veel potentie, die naadloos aansluit bij het imago van Hi en via het juiste kanaal wordt uitgevoerd. Nu nog even wachten op de uitvoering en dan zullen we later vandaag weten of Hi zelf ook is geslaagd.

Vanaf vandaag 13.00u zitten Mr. Polska en Ronnie Flex klaar voor de geslaagden en ze verwachten zo’n 60 raps te maken. Vorig jaar was #geslaagd binnen no-time trending topic en dus kunnen de rappers vol aan de bak!

 

Inmiddels zijn we meer dan 60 video’s verder en zit de dag erop voor Mr. Polska en Ronnie Flex. Deze video werd door Red Urban gekozen als leukste van de dag:

 Tags: , ,

Geschreven door

Tim

Geboren in 1986 op de dag die toen nog bekend stond als Koninginnedag. Half Belgisch, half Nederlands. Van jongs af aan verknocht aan televisie. Later aan computers, gadgets, internet en social. Heeft vrijwel iedere serie en/of tv-programma wel eens gezien. Houdt van nieuws, trends, social media, alles wat met sport te maken heeft en is waarschijnlijk als enige Eindhovenaar fervent Ajax-supporter. Je kunt Tim volgen op Twitter, LinkedIn en Google+.


1 reactie op Hi feliciteert geslaagden met een persoonlijke Twitter-rap

  1. Pingback: Coosto blog – Fake-inhaker: wat doet HEMA daarmee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief