Inspiratie Ben The voice of Holland

23 augustus 2013 | Gonnie

0

De favoriete inhaker van Roos van Vugt

In deze serie geven de kenners aan welke inhaker zij een pareltje vinden. Deze keer: Roos van VugtRoos is een expert als het gaat om het omarmen van social media door grote merken of organisaties. Als manager social media lanceerde zij bij Deloitte diverse innovatieve social campagnes en leerde zij de organisatie als een van de eerste in Nederland een social company te worden.

Roos is strateeg bij SocialEmbassy. Zij adviseert organisaties als Heineken, Dove, Kluwer en KPMG over de inzet van social media. Ze heeft meer dan 17 jaar ervaring in de communicatiewereld (o.a. bij BEN en Monsterboard).

Roos is een ontzettende fan van Twitter, net als ik, en heel haar DNA ademt social. Ik vind het erg knap hoe ze voor elke vraag de tijd neemt en op iedereen reageert, zonder dat haar aanwezigheid op je timeline je ook maar een enkele keer teveel wordt.

Dit is de favoriete inhaker van Roos.

Opdrachtgever: BEN
Bureau: KesselsKramer
Jaartal: 2011
Medium: print en social
Actuele gebeurtenis: The Voice of Holland

Roos: “Ik heb zelf 4 jaar lang gewerkt bij BEN. Dus het merk en het bedrijf blijft stiekem wat in mijn hart zitten. Ik keek nooit naar The Voice of Holland, maar hee, vier kinderen thuis hè?

Ik vind heel veel advertising (zowel print als online) van BEN goed. Het is natuurlijk ook een prachtig merk en als copywriter kun je er veel mee. Daarmee is deze inhaker bijna te makkelijk! Maar het snel meeliften op het geclaimde domein van een concurrent, in dit geval Vodafone, vind ik iets mooi vileins hebben. Tegen het randje aan een inhaker neerzetten,  opdat mensen erover gaan praten…

Het is op zich geen mooi beeld, het was het momentum wat BEN pakte. En door het onderschrift blijft de inhaker sympathiek.”

Ben The voice of HollandTags: ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief