Sponsoring psvtaart

30 augustus 2013 | Tim

0

Freo trakteert PSV en Eindhoven op taart

Komend weekend is het exact 100 jaar geleden (31 augustus 1913)  dat PSV werd opgericht. psvEn dat wordt uiteraard  uitgebreid gevierd rondom de wedstrijd van van komend weekend waarbij PSV het opneemt tegen Cambuur. Een tijdje terug verscheen hier al een stukje over Bavaria dat PSV destijds feliciteerde met het 100-jarige bestaan van de club. Een mooi gebaar van Bavaria – aangezien het toen niet echt voor de wind ging met PSV – waarmee de sponsor een mooi signaal af gaf dat je niet alleen in goede tijden, maar juist ook in minder goede tijden achter je club hoort te gaan staan.

Freo
Inmiddels heeft PSV alles weer redelijk op de rit en wordt er in het hele land vol lof geschreven over de Brabantse jonge ploeg. Eén van de andere sponsoren wil het 100-jarig bestaan van PSV samen met de inwoners van Eindhoven vieren. Daarom trakteert Freo morgenmiddag alle Eindhovenaren op een taart van 19 meter en 13 centimeter.

Wil je ook een stukje? Zorg dan dat je morgen omstreeks 12.30u op de markt bent! Daar zal algemeen directeur Tiny Sanders de taart aansnijden.Tags: , ,

Geschreven door

Tim

Geboren in 1986 op de dag die toen nog bekend stond als Koninginnedag. Half Belgisch, half Nederlands. Van jongs af aan verknocht aan televisie. Later aan computers, gadgets, internet en social. Heeft vrijwel iedere serie en/of tv-programma wel eens gezien. Houdt van nieuws, trends, social media, alles wat met sport te maken heeft en is waarschijnlijk als enige Eindhovenaar fervent Ajax-supporter. Je kunt Tim volgen op Twitter, LinkedIn en Google+.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief