Tips voor inhaken Hooghoudt herfststorm

31 oktober 2013 | Gonnie

2

Inhaken op een dodelijke storm, kan dat eigenlijk wel?

De heftigste herfststorm sinds tijden was een behoorlijk trending topic. Maar er vielen wel twee doden. Mag je dan inhaken? We hadden twee grote trending topics afgelopen week. Er werd nauwelijks, en zeker niet heel succesvol,  ingehaakt op de Zwarte-Pietendiscussie. Te gevoelig waarschijnlijk.

Maar kan er dan wel ingehaakt worden op een herfssttorm die zorgde voor twee dodelijke slachtoffers. Ik dacht persoonlijk van niet. Totdat gisteren alsnog de inhaker van Centraal Beheer redelijk viraal ging. Kon deze inhaker wel omdat Centraal Beheer subtiel uithaalde naar concurrent Delta Lloyd en de inhaker daarmee minder algemeen maakte?

 

En what about de inhaker van makelaar Dinant? Deze inhaker verwijst specifiek naar de gesneuvelde bomen in Amsterdam. Waardoor weer twee mensen sneuvelden. Lieke Voermans noemt de inhaker “fucking smakeloos.” En ze is niet de enige. Ik ben oprecht benieuwd naar jullie mening. Inhaken op de heftige herftstorm, kan dat eigenlijk wel?

Dinant herfsstormTags:

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


2 reacties op Inhaken op een dodelijke storm, kan dat eigenlijk wel?

 1. De 2e inhaker is behoorlijk smakeloos en de verdediging erg zwak. Hoezo vergezocht? Volgens mij is er een directe link. Maar ja zolang grote merendeel het smakeloos vindt is de inhaker sowieso ongepast/mislukt.

  De inhaker van Centraal Beheer Achmea is goed gevonden en schaadt verder niemand. Daarnaast kost deze storm Achmea ook (veel) geld dus zit er ook een vorm van zelfspot in en dat maakt de inhaker nog sterker

  • Gonnie :

   Mee eens, ik vind het ook niet vergezocht. Het was een kort en heftig trending topic en juist de boom (zelfs al is het niet de bewuste boom, maar maakt dit uit?) maakt de link heel duidelijk. Je moet je bij een dergelijke inhaker afvragen of je de betrokkenen ermee kwetst en het antwoord hier is: ja.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

 • Tweets

 • Partner

 • Advertentie


 • Nieuwste artikelen

 • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 • Link Love

 • Archief