Merken Coke Zero sweater generator

20 november 2013 | Gonnie

1

Maak je eigen kersttrui met de Coca-Cola Zero Sweater Generator

Fantastisch! De link met Coke Zero is me een beetje onduidelijk, maar lelijke kerstsweaters zijn natuurlijk heel erg nice. Op SweaterGenerator.com kun je je eigen sweater samenstellen. Kies een type trui, bijvoorbeeld de Tacky Tortoise, een patroon zoals the Argyle en natuurlijk de onvermijdelijke gegrilde kip of rendier.

Of zoals Coca-Cola het zelf noemt: “Wield the power of a thousand grandmothers in the palm of your internet.”

Vervolgens doet je sweater mee in the Sweater Battle – ook leuk om zelf even in een tijdje te klikken – en de beste 100 inzendingen worden daadwerkelijk gemaakt. Note: het is een campagne in de VS.

Via: @mtvanbTags: , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


1 reactie op Maak je eigen kersttrui met de Coca-Cola Zero Sweater Generator

  1. oh yea the sdk thingy u download if u look in platform only has 4.2 or something else but its probably higher than gingerbread thats why it wont work

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief