Merken Telfort Sinterklaas

20 november 2013 | Gonnie

1

Telfort maakt je pakjesavond nóg leuker met een telefoontje van de Sint

Telfort vindt dat “een rijk leven niet duur hoeft te zijn”. Ook op Pakjesavond. En daarom zet Telfort op 5 december een aantal hulpsinterklazen in die je verrassen met een persoonlijk telefoontje.

Je kunt je opgeven op telefoontjevansint.nl. Hier kun je aangeven welke hobby’s je kinderen hebben en waar de cadeautjes verstopt liggen.

Een goed voorbeeld van een inhaker die meer is dan een Facebookplaatje, aangezien er een échte dienst wordt aangeboden. Voor slechts honderd mensen, maar toch. Persoonlijk vind ik het wel jammer dat ex-miljonair Hans niet in de commercial te zien is. We want Hans, net als in de Sinterkerstcommercial van vorig jaar!

 Tags: ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


1 reactie op Telfort maakt je pakjesavond nóg leuker met een telefoontje van de Sint

  1. Pingback: Kortjes: (week 47, 2013) - Trends in Kids- & Jongerenmarketing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief