Inspiratie Schermafbeelding 2013-11-28 om 18.41.24

29 november 2013 | Gonnie

2

De favoriete inhaker van Wouter Voges

De creatieven zelf kennen de beste inhakers. Deze week: de favoriete inhaker van Wouter Voges.  

Wouter is Art Director bij Etcetera en werkt onder andere voor Bolletje, Bol.com, Independer, Hak en T-Mobile. Hij inhaakt er zelf ook graag op los. Van zijn hand zijn inhaakklassiekers als het Bolletje Lopend Buffet tijdens de Nijmeegse Wandelvierdaagse, de Bolletje Pepernoten Plu tijdens de Sinterklaas intocht, het T-Mobile Twitteraar Commentaar tijdens het EK 2012 en het afscheid van Martine op Prinsjesdag voor HAK.

Dit is de favoriete inhaker van Wouter:

Opdrachtgever: Centraal Beheer
Bureau: DDB Tribal
Jaartal: 2010
Actuele gebeurtenis: WK-finale Nederland – Spanje

“Het is bijna onmogelijk om een favoriete inhaker te kiezen. Maar het idee waar ik echt het meest jaloers op ben, was de inhaker van Centraal Beheer tijdens de WK-finale van 2010. In alles geniaal: het moment, de plek, de eenvoud, de uitvoering. En uiteraard prachtig in lijn met de rijke historie van de campagne.

Wat had ik deze graag zelf bedacht…”Tags: ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


2 reacties op De favoriete inhaker van Wouter Voges

 1. Edward Bardoul :

  Alleen was het al een keer eerder gedaan.
  Zo zat ik als tiener in de bioscoop toen dit gebeurde…

  http://www.youtube.com/watch?v=K1aD6f9N6JQ

 2. Gonnie :

  Haha, leuk! Al vind ik wel dat de versie van 2010 een sterk verbeterde versie is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

 • Tweets

 • Partner

 • Advertentie


 • Nieuwste artikelen

 • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 • Link Love

 • Archief