Merken Alzheimer Nederland Sinterklaas

5 december 2013 | Gonnie

4

De beste Sinterklaasinhakers van 2013

In zijn Volkskrant-column van deze week spoorde Scato van Opstall de makers van Sinterklaasinhakers aan tot hoge kwaliteit en relevantie. In deze post selecteren we de inhakers die méér zijn dan een Facebookplaatje. Of Facebookplaatjes die héél sterk zijn. Coosto monitort real time de vier inhakers op hun social share of voice.

Alzheimer Nederland
Dit is dé Sintinhaker van dit jaar. De uiting gaat behoorlijk viraal. Op een heel beeldende en pijnlijke manier maakt Alzheimer Nederland duidelijk met welke verwarring Alzheimerpatienten dagelijks te kampen hebben.
Door: N=5

Alzheimer Nederland Sinterklaas


Media Markt

Op Rijmwoorden.org plaatst Media Markt producten – die natuurlijk cadeausuggesties zijn – tussen de rijmwoorden. Probeer maar eens met “zoon“.

Media Markt Sinterklaas

NS
De storm heeft inmiddels al een flink deel van het treinverkeer in Noord-Nederland platgelegd. Toch blijft de NS er vrolijk onder. Ze posten vandaag flink wat tweets in rijmvorm. Daar worden wij wel vrolijk van!

NS


Praxis

Op Twitter worden sinds gisteren al grappen gemaakt over Sinterklaas en de storm. Praxis geeft de Sint een tip om veilig te blijven in het stormachtige week en maakt daarmee een dubbele inhaker.
Door: Yune

Praxis Sinterklaas stormTags: , , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


4 reacties op De beste Sinterklaasinhakers van 2013

 1. Hans :

  Ik vond die van Telfort ook top. Met die bellende Sinterklazen.

 2. Joris :

  Telfort zit toch ook bij n=5?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

 • Tweets

 • Partner

 • Advertentie


 • Nieuwste artikelen

 • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 • Link Love

 • Archief