Merken transavia

20 december 2013 | Tim

0

Transavia brengt mensen bij elkaar met Kerst

Transavia wenst iedereen fijne feestdagen en een goed 2014. Dit doen ze in een leuke, vrolijke video die ons erg aan ‘All You Need Is Love’ deed denken. Familie, vrienden en geliefden die verder uit elkaar wonen, worden nu door de vliegmaatschappij bij elkaar gebracht om zo alsnog de samen Kerst te kunnen vieren. Een prima kerstgedachte en daarmee een mooie, positieve en zeker relevante actie van Transavia. Zeker met hun pay-off – daar word je vrolijk van – in je achterhoofd.

Enig puntje van kritiek zou de originaliteit kunnen zijn. Maar ach… doet dat er toe?

 Tags: ,

Geschreven door

Tim

Geboren in 1986 op de dag die toen nog bekend stond als Koninginnedag. Half Belgisch, half Nederlands. Van jongs af aan verknocht aan televisie. Later aan computers, gadgets, internet en social. Heeft vrijwel iedere serie en/of tv-programma wel eens gezien. Houdt van nieuws, trends, social media, alles wat met sport te maken heeft en is waarschijnlijk als enige Eindhovenaar fervent Ajax-supporter. Je kunt Tim volgen op Twitter, LinkedIn en Google+.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief