Inspiratie Schermafbeelding 2014-02-01 om 22.13.54

2 februari 2014 | Gonnie

0

De favoriete inhaker van Paul Tholen

Schermafbeelding 2014-02-01 om 22.18.27

De favoriete inhaker van Paul Tholen is ontzettend recent, maar inderdaad een instant classic.

Paul is social media manager bij Heineken en daarmee verantwoordelijk voor de social mediakanalen van Heineken Nederland.

Paul zegt zelf over deze droombaan: “Ik ben dus het grootste deel van de dag bezig met content zo goed mogelijk krijgen. Dat mag ik doen met hele goede reclamebureaus waar ik elke dag weer van leer. Daarnaast hou ik ontzettend van hobby’s.”

Dit is de favoriete inhaker van Paul.

 

Opdrachtgever: Newcastle Brown Ale
Bureau: Droga5
Jaartal: 2014
Medium: Youtube
Actuele gebeurtenis: Super Bowl

“Waar ik van geniet en heel veel respect voor heb, is als echt alle communicatie van een merk in dienst staat van het bewijzen van de merkbelofte. Daarnaast moet het in de positieve zin ‘remarkable’ zijn. Newcastle Brown Ale doet dat geweldig. Hoe zij ‘traditioneel adverteren’ consequent belachelijk maken en tussendoor stiekem vertellen over hun product, is briljant. De outdoor hijack die ze hebben gedaan waarin ze Stella Artois belachelijk maken om hoe serieus zij zichzelf nemen vond ik ook een geweldig voorbeeld. Wat een lef.

Schermafbeelding 2014-02-01 om 22.11.12

De Superbowl teaser voor de commercial die ze uiteindelijk niet hebben gemaakt, omdat ze naar eigen zeggen geen geld, talent en toestemming hadden, past heel mooi in de merkbelofte. Dat het merk reclame niet serieus neemt maakt het heel stoer, wat precies is wat je wilt als je zo’n robuust mannelijk product als een Ale verkoopt.

 

En het fantastische interview met actrice Anna Kendrick, die bijna in de commercial zat:Tags: , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief