Merken 1795714_659837530722294_1629055143_n

6 februari 2014 | Melina

0

McDonald’s haakt in op Warme Truiendag

Morgen is het Warme Truiendag. McDonald’s heeft voor deze speciale dag een ‘one of a kind’ Big Mac-trui laten breien.  En jawel, Facebookfans van McDonald’s maken kans om deze unieke warme trui te winnen. Hoe? Door op de Facebookpagina van McDonald’s Nederland bij de ‘making of post’ aan te geven, waarom juist zij de trui moeten winnen. Tot vrijdag 7 februari 12.00 uur kun je meedoen. Deze activatie is samen met Tribal Amsterdam ontwikkeld speciaal voor de McDonald’s Facebookfans.

Schermafbeelding 2014-02-06 om 13.55.26

Dat breien al lang geen vrouwending meer is bewijzen de heren van Pera & Pasha maar weer. Zonder patroon en slechts met een foto van de iconische burger als voorbeeld, hebben zij de enige echte Big Mac-trui gebreid. 35 uur en 1870 meter draad was er nodig om deze uniek trui te breien. Dus als je hem wint, beloof je me dan dat je hem niet te heet wast?

Bekijk de making of deze speciale trui hier: 

 

Warme Truiendag is een initiatief van Klimaatverbond Nederland en Greenchoice. Het doel? Bewustwording en energiebesparing. Door mensen morgen te vragen een warme trui aan te trekken in plaats van de verwarming nog een standje hoger te zetten, wordt er aandacht gevraagd voor dit onderwerp. Mijn warme trui ligt al klaar!Tags: ,

Geschreven door

Melina

Melina schreef haar afstudeerscriptie over inhakers. Sindsdien zijn inhakers niet meer weg te denken uit haar leven. Melina werkt als Social Media Manager bij Timm & Pimm in de mooiste stad van de wereld Amsterdam (naast Barcelona natuurlijk) en kletst soms vijf kwartier in een uur. Daarnaast zit ze wekelijks in de bios om de nieuwste films te checken, borstcrawled ze erop los in het zwembad en vindt ze het niet eens erg om op d'r tenen te staan bij concerten.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief