Merken WK-gadget Heineken 2014

15 april 2014 | Gonnie

0

Het WK-gadget van Heineken schijnt een groene verentooi te zijn

Donderdag aanstaande zou Heineken het WK-gadget bekendmaken. Dat is vrij vroeg, meestal doet Heineken dit niet voor Koninginnedag, dit jaar Koningsdag. Maar nu is het WK-gadget zelfs nog vroeger uitgelekt. Waarschijnlijk.

Vandaag bracht een Heineken-delegatie, uiteraard met de Chief Oranje Officer, een bezoek aan het hoofdkantoor van Albert Heijn in Zaandam. Bij de interne presentatie was echter ook een redacteur van Marketingtribune aanwezig, die kans zag een foto te maken van de groene verentooi. De bekendmaking van het gadget werd volgens de redacteur begeleid door een Braziliaanse drumband.

WK-gadget Heineken 2014

Ik ben heel erg benieuwd naar de naam van de verentooi. En de activatie eromheen. En het waarom van de doelgroep. Want Heineken richt zich normaal gesproken op mannen. Er wordt op Twitter al getwijfeld of het niet een hoax is. We gaan het donderdag zien!

Een veelgehoorde reactie is in ieder geval: “Lekker voor degene die achter je staat.”

 Tags:

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief