Merken Schermafbeelding 2014-04-16 om 19.29.21

16 april 2014 | Gonnie

0

Met Sunweb op vakantie met Oranjegarantie

Sunweb is sinds kort partner van de KNVB en wil zoveel mogelijk mensen laten meegenieten. Om te voorkomen dat consumenten deze zomer thuisblijven om Oranje te zien voetballen, biedt Sunweb vakanties met “Oranjegarantie” aan.

Er zijn drie soorten Oranjegarantie-vakanties: hotels waar je naar Oranje kunt kijken, vakanties waarbij Sunweb tv-kijk-locaties selecteert en vakanties waarbij Sunweb je brengt naar een groots Oranjefeest.

Zo kun je voetbal kijken in “het hol van de leeuw”, Spanje, en in Alanya en Marmaris “juichen alle Turken mee voor ‘hun’ Sneijder & Kuijt”.

 Tags:

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief