Merken Heineken WK-gadget Sambashirt Sambaselfie

17 april 2014 | Gonnie

13

Vier de oranjekoorts met het Sambashirt van Heineken

Het WK-gadget van Heineken is het Sambashirt: een shirt dat muziek maakt. In de zomen van het shirt zitten kleine sambaballen verwerkt. Logischer wel dan de verentooi. Het Sambashirt is vanaf 5 mei verkrijgbaar bij een krat Heineken. Als je een Sambaselfie maakt, maak je kans op tickets naar Oranje.

Het shirt bevat een hoop symboliek: naast de sambaballen in de zoom, houdt ook de oranje leeuw sambaballen vast. Onderin het shirt zijn twee gele lijnen te zien, die samen met het Heineken-groen voor Brazilië staan. En de ster is een ode aan het shirt van ’88.

Specificaties van het Heineken Sambashirt
In de bijbehorende WK-commercial is een indrukwekkend Oranjekoortsfeestje gaande. De praalwagen, geleid door de Chief Oranje Officer, is behoorlijk Hollands Glorie, met “No Limit’ van 2 Unlimited, tulpen, windmolens, fietsen, Rembrandt, Hans Klok en… Dennis Bergkamp, Dennis Bergkamp, Dennis Bergkamp! Als de Verlosser.

 Tags: ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


13 reacties op Vier de oranjekoorts met het Sambashirt van Heineken

 1. Bart :

  Welk bureau heeft ‘m gemaakt?

 2. Volgens de website is het shirt slechts een week gratis verkrijgbaar? Wij zullen in ieder geval zorgen dat hij daarna nog op voorraad is op http://www.heinekenshirt.nl ;-)

  • Venema :

   Ze stonden ze hier van pure ellende maar uit te delen. Ook als je helemaal geen bier kocht. En die “One Size” is een miskleun. Hooguit een krappe ‘M’.

 3. I. Van Langen :

  Stuur ik vandaag mijn man naar de supermarkt, om een krat Heineken te halen speciaal voor het Sambashirt. Helaas daar wisten ze niets van een shirt. Hoe kan ik hem alsnog ontvangen?

 4. verbeten g :

  na 6 kratten bier heb ik de shirts weg moeten geven want er is maar een maat daar ik ik iets groter en breder ben passen ze niet gr wim

 5. hielkema.j. :

  Ja echt jammer mijn vrouw en kinderen wel weer!!! Een leuk shirt maar ik snik snik,houden jullie nou ook eens rekening met een maatje groter.Dank groetjes Hinnie

 6. Alfred :

  Er word inderdaad geen rekening gehouden met de echte heinekenafnemers

 7. Heb twee klienkinderen en drie kratten bier gekocht maar helaas nog geen shirts kunnen jullie mij helpen,
  In afwachting.

 8. zeg ik niet :

  GOT IT…..;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

 • Tweets

 • Partner

 • Advertentie


 • Nieuwste artikelen

 • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 • Link Love

 • Archief