WK 2014 hoilandress

8 mei 2014 | Melina

0

De 2 in 1 HolánDress van Bavaria

Weer een jurkje van een biermerk? Jup. Maar wat voor een!

In samenwerking met  de Braziliaanse topontwerper Pedro Lourenço (1990) en model/actrice Luisa Moraes heeft Bavaria de HolánDress ontwikkeld! Vanaf 19 mei wordt het dus weer massaal bier inslaan bij de appie, 6 blikjes wel te verstaan of 3 aluminium flesjes bij je tankstation en AH to go.

Bekijk hier hoe je hem precies draagt:

 

“Het lijkt ons mooi om de nuchtere Nederlander dit jaar wat losser te maken. Voor de doorgewinterde Oranjefan is er de stijlvolle oranje versie en voor degene die graag mee wil gaan in de wat uitbundigere Braziliaanse sferen is er de uitdagende gebloemde versie”, Aldus Peer Swinkels, directielid van Bavaria.

Mannen, in welke versie mogen we dit WK voor het beeld gaan staan? ;-)Tags: , ,

Geschreven door

Melina

Melina schreef haar afstudeerscriptie over inhakers. Sindsdien zijn inhakers niet meer weg te denken uit haar leven. Melina werkt als Social Media Manager bij Timm & Pimm in de mooiste stad van de wereld Amsterdam (naast Barcelona natuurlijk) en kletst soms vijf kwartier in een uur. Daarnaast zit ze wekelijks in de bios om de nieuwste films te checken, borstcrawled ze erop los in het zwembad en vindt ze het niet eens erg om op d'r tenen te staan bij concerten.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief