Merken Screenshot 2014-05-09 19.17.34

9 mei 2014 | Melina

0

HAK haakt in met Kruk met Appelmoes

Oh oh Albert wat heb je nu gezegd? 

Nu Ilse en Waylon de overwinning op het Eurovisie Songfestival al kunnen ruiken, moet Albert zich misschien wel aan zijn woord houden! Hij stelde namelijk in RTL Boulevard bij de bekendmaking van Calm after the Storm het volgende:

“Als Ilse DeLange en Waylon winnen met dít nummer, vreet ik m’n kruk op!”

HAK stelde alvast een heerlijk gerechtje samen: Kruk met Appelmoes! Dat wordt ‘smullen’…
Bekijk hier de speciale (voor)bereiding van HAK

 


Geschreven door

Melina

Melina schreef haar afstudeerscriptie over inhakers. Sindsdien zijn inhakers niet meer weg te denken uit haar leven. Melina werkt als Social Media Manager bij Timm & Pimm in de mooiste stad van de wereld Amsterdam (naast Barcelona natuurlijk) en kletst soms vijf kwartier in een uur. Daarnaast zit ze wekelijks in de bios om de nieuwste films te checken, borstcrawled ze erop los in het zwembad en vindt ze het niet eens erg om op d'r tenen te staan bij concerten.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief