Merken Schermafbeelding 2014-05-14 om 14.20.51

14 mei 2014 | Gonnie

8

Het WK-premium van Grolsch: de Minibar

Grolsch heeft al twee toernooien op rij het meest gewaarde premium: de Koelserver en het KoelkratVolgens Grolsch is namelijk koud bier het belangrijkste oranjegadget en zet zich met deze tijdloze premiums af tegen het oranjegeweld.

Dit jaar heeft Grolsch een nieuw premium in dit succesvolle rijtje: de Grolsch Minibar. De Minibar is een retro koelkast die klein genoeg is naast de bank te zetten, maar groot genoeg om jou en je vrienden minstens een hele voetbalwedstrijd van koel bier te voorzien. Zo hoef je niet naar de keuken te lopen tijdens die belangrijke vrije trap, laatste spannende minuten of penaltyreeks.

Grolsch minibar wk 2014

Eind vorig jaar mochten de Facebookfans kiezen uit vier ontwerpen; deze stemden massaal voor deze Minibar. De Grolsch Minibar is vanaf 26 mei zes weken lang ieder uur te winnen via www.grolsch.nl/minibar.

De echte Grolsch-fan vult de Minibar natuurlijk met de Grolsch Oranjeblikken. Op het oranje halveliterblik vind je het eerste couplet van het Wilhelmus. Bovendien is het een blik met een ode aan ’88, te zien aan het design van het beroemde voetbalshirt.Tags: ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


8 reacties op Het WK-premium van Grolsch: de Minibar

 1. Wolters :

  Mmmmmmmmm,wat ziet dat er lekker uit om dorst van te krijgen.

 2. Louis :

  Zo, nu is het binnen handbereik!

 3. Pingback: Oranjekoorts voor het WK 2014: Juichpakken, WK-jurkjes en sambaballen | Scriptgirl.nl

 4. Ben 73 jaar altijd Grolsch gedronken mijn linderen ook nu wil ik het minibar nummer invullen dan krijg ik witte stippen die rondraaien wat een flauwe grap dit is niet mooi.

 5. Was over gestapt op grolsch om ook een kans temaken voor zo’n minibar maar ook witte stippen

  Ben maar weer bavaria gaan drinken.

  geen vertrouwen meer in grolsch

 6. angela :

  het is wel lekker die grosch daar hebben wij wel zin in

 7. angela :

  in die grolsch hebbenwij allemaal wel zin in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

 • Tweets

 • Partner

 • Advertentie


 • Nieuwste artikelen

 • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 • Link Love

 • Archief