Merken Maxima 43 inhaker Licor 43

17 mei 2014 | Gonnie

0

Licor 43 feliciteert Máxima met haar 43e verjaardag

Wat een mooie, stijlvolle en sympathieke inhaker! En fijn relevant: niet alleen vanwege het overeenkomstige getal 43, maar natuurlijk ook vanwege de Argentijnse (Spaanstalige) roots  van onze Koningin. Licor 43 feliciteert Máxima met haar 43e verjaardag. Niet alleen met een Facebookplaatje, maar ook met een inhaakadvertentie in De Telegraaf.

Maxima 43 inhaker Licor 43

Maar daar houdt het niet mee op: het likeurmerk ging gisteren de straat op, en liet een gigantische verjaardagskaart volschrijven met felicitaties. Deze kaart werd gistermiddag aangeboden bij paleis Noordeinde.

Ook werd er voor de gelegenheid een speciale cocktail ontworpen, de Máxima 43, die goed lijkt te passen bij haar karakter, met wodka en rode peper. Hij lijkt me serieus lekker!

Glas:
Martini glas

Ingrediënten:
- 20 ml Licor 43
- 10 ml Russian Standard Vodka
- 40 ml melk
- 20 ml Monin perzikpuree (of zelfgemaakte perzikpuree)
- halve rode peper

Bereiding:
Kneus de rode peper in een shakerglas, voeg voldoende ijsblokjes toe en schenk de overige ingrediënten er overheen. Circa 10 seconden goed shaken. Dubbel zeef in een op voorhand gekoeld Martini glas. Garneer met een rode of oranje peper op de zijkant van het glas.

 Tags: ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief