Merken Deel roze T-Mobile Gaypride

30 juli 2014 | Gonnie

0

Maak je Gay Pride foto’s #roze met T-Mobile

T-Mobile heeft een roze filter ontwikkeld, waarmee al je foto’s roze worden.  Zaterdag, de dag van de Canal Parade, worden er 10.000 roze filters uitgedeeld. Hiermee wordt elke foto die je maakt roze. Want “roze is de kleur van vriendschap, vreugde en de vrijheid om te kiezen met wie je dit deelt”.

De roze foto’s kun je delen op de speciale website deelroze.nl. Hier komen ook alle foto’s op te staan die gedeeld worden met de hashtag #roze. Als je geen roze filter hebt kunnen bemachtigen, kun je op deze site ook een roze filter over je foto’s maken.

Deelroze T-Mobile Gay Pride

Creatie: Etcetera & Red UrbanTags: ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief