Merken banner-valentijnsdag-desktop_tcm10-18565_w1100

12 februari 2015 | Tim

0

Verstuur een kaartje met een échte kus

Aanstaande zaterdag is het weer Valentijnsdag. Voor velen commerciële hoogtepunt van het jaar, maar voor de lovebirds onder ons dé dag om je geliefde eens in het zonnetje te zetten. Naast bloemetjes en bonbons worden er ook veel kaartjes verstuurd en daar heeft PostNL gemeend op te moeten inhaken.

 

Hoe werkt het?
1. Plaats een echte kus met lippenstift op het postzegelvakje van je envelop of kaart.
2. Verstuur deze op vrijdag 13 februari voor 17:00 uur naar een bestemming binnen Nederland.
3. Onze postbezorgers bezorgen je gekuste kaarten op Valentijnsdag bij de gelukkige ontvangers.

Kortom: leuke actie, maar mannen zonder lippenstift moeten nog steeds een postzegel op hun liefdesbrief plakken.  Of gewoon niet meedoen natuurlijk.Tags: ,

Geschreven door

Tim

Geboren in 1986 op de dag die toen nog bekend stond als Koninginnedag. Half Belgisch, half Nederlands. Van jongs af aan verknocht aan televisie. Later aan computers, gadgets, internet en social. Heeft vrijwel iedere serie en/of tv-programma wel eens gezien. Houdt van nieuws, trends, social media, alles wat met sport te maken heeft en is waarschijnlijk als enige Eindhovenaar fervent Ajax-supporter. Je kunt Tim volgen op Twitter, LinkedIn en Google+.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief