Merken Schermafbeelding 2015-07-29 om 13.58.52

27 juli 2015 | Gonnie

4

5 Gay Pride-inhakers om trots op te zijn

Joehoe! Nederland mag trots zijn op de Gay Pride. En wij zijn trots op deze prachtige inhakers. 

T-Mobile laat je voor één dag met een vriend trouwen
Met de Marry a friend for a day campagne van T-Mobile kun je voor één dag met iemand trouwen. Met wie dan ook. Want: ‘We believe in the power of love, friendship and the right to choose who you share it with.’ Op de site kun je een vriend uitnodigen om met jou te trouwen. Dit kan ook in de Wedding Chapel, die op 1 augustus te vinden is in Amsterdam, op de hoek van de Prinsengracht en de Utrechtsestraat.

Naast de Wedding Chapel zijn er 200 wedding abri’s te vinden in de stad, waar bezoekers van de Canal Parade elkaar trouw voor een dag kunnen beloven. Er worden 12.500 sets roze ringen uitgedeeld, waarmee mensen elkaar een aanzoek kunnen doen. Foto’s van de eendaagse huwelijken kunnen gedeeld worden met de hashtag #sharelove, passend bij T-Mobile’s ‘life is for sharing’.

Marry-A-Friend-For-A-Day_trouwringen

De Pridestream van KPN
Niet iedereen heeft de vrijheid om te laten zien wie hij is. KPN wil iedereen het gevoel geven dat hij door duizenden mensen wordt toegejuicht om wie hij is. Met de Pridestream kan iedereen meevaren met de Canal Parade ‘en de vrijheid ervaren om jezelf te kunnen zijn’. Ook degenen voor wie dat niet vanzelfsprekend is. KPN zendt vanaf hun boot een 360 graden stream uit waarmee de hele wereld de roze botenparade kan meebeleven.

Een prachtig streven en de campagne past goed in KPN’s ‘Voel je vrij’ gedachte. Op pridestream.org kun je bovendien jouw pride tonen door een foto of video te maken, die op grote schermen op de KPN-boot zullen worden getoond. Voor wie nog niet vrij is om zichzelf te laten zien zoals hij is, is er een regenboogfilter beschikbaar om jezelf onherkenbaar te maken. En – ook slim: de URL is anoniem gemaakt, waardoor deze ook bereikbaar zal zijn in landen waar bepaalde blokkades zijn rondom homoseksualiteit.

Tot slot is er een Engelse versie van de video en je kunt vrienden uitnodigen of een perskit downloaden om nog meer mensen te laten meevieren.

 

De Gaymoji’s van het Parool
Ik twijfel een beetje of ze wel in deze lijst horen, want dit is eigenlijk een titel die gewoon heel goede content maakt. Maar ik vind de gaymoticons die afgelopen weekend in de PS stonden gewoon ontzettend leuk. Het Parool bedacht er maar liefst 18 en licht toe in welke situatie je ze kunt gebruiken. Met stip op één: Ellie Lust. ‘Voor elk moment dat vraagt om girlpower’.

Gaymoticon Parool Ellie Lust

ING: Oranje is jezelf zijn
ING vindt het belangrijk om jezelf te kunnen zijn en koppelt een aantal bekende LGBT’s aan internationale zogenaamde Heroes of Love en steunt daarmee het Love Exchange project. De Heroes of Love zijn mensen die elk in hun eigen land strijden voor gelijke rechten voor homo’s, biseksuelen en transgenders en delen op een aantal sites en op social media hun belevenissen tijdens Gay Pride.

Net als vorig jaar zijn er de PINKautomaten en tot slot vaart ING al voor de tiende keer mee in de Canal Parade.

 

AH to gay
Vorig jaar stond Albert Heijn in het lijstje met dezelfde inhaker, maar het is natuurlijk geen schande om consistent jezelf te blijven. Ook dit jaar zijn acht winkels AH to gay, zijn er verschillende roze actieproducten en krijg je een roze bloemenkrans bij de AH to go in de Reguliersbreestraat, waar ook een roze loper ligt.

Adformatie weet te melden dat er dit jaar ook een limited edition regenboogbeker verkrijgbaar is. Albert Heijn schenkt van elke verkochte kop koffie 1 euro aan de Stichting Amsterdam Gay Pride. Deze euro’s worden gebruikt om de stad weer schoon te krijgen na het Canal Parade.

Regenboogbeker AH gay prideTags: , , , , , , , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


4 reacties op 5 Gay Pride-inhakers om trots op te zijn

 1. Take her to see a psychiatrist. They can prescribe her medication. I used to have horrible anxiety, so my doctor prescribed Paxil. They also suggested for me to see a psychologist for counseling. After 3 months, I stopped having panic attacks and I have little anxiety.Good luck and I hope everything goes well.P.S. My psychologist gave me a tip to breath in through your nose and out through your mouth during a panic attack.

 2. Of course it’s not fair. It’s another of the tories way of ripping the hard working public off. They should try and make themselves clear all the time but it’s them all over. Instead of trying to help the needy they take away and help the rich by reducing their corporation tax. None of their policies have helped the public.

 3. Ray ay HINDI sinusuportahan ang alinman sa mga bagay na ito kaysa sa gagawin mo. Mangyaring huwag mag-abala sa pagkomento sa website na ito maliban kung mayroon ka ng mga kamag-anak upang sabihin.

 4. it might be a gift to Inman rather than reportable income. Could be, but it would be my guess that the IRS would try to treat it as income. That’s my guess, though. No special knowledge about the issue here.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

 • Tweets

 • Partner

 • Advertentie


 • Nieuwste artikelen

 • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 • Link Love

 • Archief